Contactpersonen kunnen zich aanmelden voor:                          Aarle-Rixtel,  Binnenstad,  Brandevoort,  Centrum,   Dierdonk, Leonardus,  MierloHout,  Helmond Noord, en Helmond Oost .

Kijk voor meer info bij Huurders Woning bezit Volksbelang 

Gewijzigde openingstijden kantoor Volksbelang

Wat zijn de nieuwe openingstijden?

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08.30 – 12.30 uur.

Waarom wijzigen de openingstijden?

We willen dichterbij de bewoner staan en ook meer contact hebben in de buurt met bewoners. Dat betekent dat de functie van de medewerkers van klantencontacten ook gaat veranderen. Zij zullen meer buiten de deur gaan werken en dat vraagt ook een aanpassing van onze openingstijden. Wij zijn voor spoedvragen natuurlijk wel bereikbaar (via kantoor of ons servicebureau).

Reparatieverzoek 2022

Is er iets kapot aan je woning? Lekt de kraan bijvoorbeeld? Of gaat het raam niet meer open of dicht? Dien dan een reparatieverzoek in. Dit kan telefonisch via(0492) 53 88 15, iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag.

Een CV - storing of Rioolproblemen.

Heeft je CV-ketel een storing of zijn er problemen met het riool Dan kunt u dit voortaan rechtstreeks melden bij de bedrijven waar wij mee samenwerken.

Dan kun je direct een afspraak inplannen.

CV storing: Kemkens via 0492-547685

Verstopping: Adriaans Riolering en Ontstoppingsbedrijf via 0492- 661747

 Als je reparatieverzoek minder haast heeft, kun je het op de volgende manieren melden:

  • Aan de balie van het kantoor van Volksbelang, van maandag tot en met vrijdag tussen

  • 8.30 en 12.00 uur.

  • Via e-mail info@volksbelanghelmond.nl. Hierbij is het belangrijk dat je de klacht duidelijk en tot in detail beschrijft en dat je jouw telefoonnummer vermeldt.

  • Via de website van Volksbelang kijk hier